Hvad tilbyder vi?

Vores ydelser

Vi har prøvet kræfter med næsten alle typer rengøring. Læs mere om hvilke rengøringsområder vi har beskæftiget os med.

Økologisk og 100% biodnedbrydelig service

Hos Økoren har vi og vores samarbejdspartnere 15 års erfaring i faget. Vi stræber efter at være i konstant udvikling og derfor har vi påtaget os mange forskellige rengøringsopgaver gennem årene. Passer ingen af nedenstående beskrivelser til det du har brug for, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Håndværker/grov-rengøring

Vores absolutte spidskompetence. Med flere års erfaring i Huscompagniets huse, tør vi godt sige vi er specialister.

Rengøring i private hjem

Vi gør rent ugentligt/månedligt i Lejligheder, villaer, sommerhuse. Du kan altid kontakte os for at høre nærmere herom.

Vinduespudsning

Vi pudser vinduer med rentvandsanlæg i lejligheder, villaer i flere plan og i sommerhuse mm.

Slutrengøring

Vi har rig erfaring med flytte- og slutrengøring. Vi har ligeledes udført rengøring inden indflytning og meget mere.

Rengøring af butikker

Vi har bred erfaring indenfor rengøring af butikker. Tøjbutikker, caféer og restauranter og meget mere…

Rengøring i klinikker og saloner

Vi gør ugentligt flere frisørsaloner og skønhedsklinikker rent. Dette både aften og weekend…

Ejendomsservice

Professionel trappevask, vedligeholdelse af grøntområder og gårdarealer, rengøring ved fraflytninger og meget mere…

Rengøring af skurvogne/ mandskabsvogne

Tømning af skraldespande og intervalrengøring af overflader, toiletter, gulve, bade, borde og stole.

Rengøring efter arrangementer

Skal du afholde et arrangement i nærmeste fremtid? Bliv hjemme og lad os klare rengøringen efter.

Nem vej til rene omgivelser

Vi ved, at det helst skal være nemt at bestille rengøring. Derfor har vi lavet en nem og overskuelig kontaktformular, hvor du kort kan beskrive din opgave. Så vil vi bestræbe os på at vende tilbage samme dag.

Kontakt os

Fortæl os om opgaven enten ved at sende os en mail eller ved at ringe til os. Vi kan træffes alle dage mellem 08-16

01

Find en dato

Beskriv opgaven og aftal et tidspunkt der passer dig

02

Vi tager over

Læn dig tilbage og lad os gøre det vi er bedst til.

03

Håndværkerrengøring

Virksomhedens primære beskæftigelse har gennem tiden været rengøring efter håndværkere i Danmarks og Nordens største husbygger firma.

Vi støder derfor dagligt på spartelmasse, malerpletter og betonrester, når vi gør rent på byggepladser og i nybyg. Afsyring af fliser efter fugemænd og afrensning af vinduer efter murere er også en af vores mange spidskompetencer. Vi forstår vigtigheden i at gøre rent, så der er klar til de næste der skal til.

Rengøring i private hjem

Du er i trygge hænder, hvis du lader Økoren stå for rengøringen i dit hjem. Udover  at have sans for gode produkter, bestræber vi os på altid at imødekomme lige netop dine behov. Vi sørger så vidt muligt for at du kender rengøringsteamet, der varetager rengøringen altid, så de kender til dine ønsker og du kan være tryg ved at overlade hjemmet til os.

Hvis du har lyst til at vide mere om, hvordan vi kan opfylde dine ønsker og behov for rengøring, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre mere, eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vinduespudsning

Vi samarbejder med nogle af Danmarks mest erfarne vinduespudsere og derfor kan vi tilbyde afrensning, pudsning og polering af almindelig og sprossede vinduer, både med og uden rentvandsanlæg. Vi blander vores helt egen vinduessæbe, der ligesom resten af vores rengøringsprodukter er økologisk og 100% bionedbrydelig.

Slutrengøring og ud/indflytnings-rengøring

Skal du fraflytte dit lejemål eller flytte ind i noget, der ikke er helt rent til indflytning?

Så lad os stå for den dybdegående rengøring. Vi efterlader stedet klar til godkendelse, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Vi har rigeligt erfaring med slutrengøring og ud-/indflytningsrengøring. Vi har de sidste mange år, udført mere end 1000 flytterengøringer i lejligheder og huse, og derfor kender vi til de specifikke krav, der kan være til rengøringen ved aflevering. Er der krav til aflevering af udendørsarealer (altan mm.) eller skal der pudses vinduer, så kan vi klare det i samme omgang.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker til en specifik opgave. Vi er altid klar til at hjælpe.

Rengøring af butikker

Vi har bred erfaring med rengøring af forskellige typer butikslokaler. Vi udfører typisk rengørings- og vinduespudsnings opgaver i frisørsaloner, i tøj/skobutikker, i restauranter og på caféer, og vi sætter en ære i, at kunne levere fleksible rengøringsassistenter, der kommer og gør rent når det passer jer!

Rengøring i klinikker og saloner

Har du en salon eller klinik og har brug for økologisk og bionedbrydelig rengøring, og vinduespudsning? Vi arbejder både dag, aften og nat i hverdage og i weekender – så dine ønsker er aldrig for store.

Da vi er en mindre virksomhed i Økoren, kender vi vores kunder rigtig godt. Vi har mange forskellige klinikker og saloner i vores kundekreds, alle med vidt forskellige behov og ønsker til rengøringen. Vi sørger altid for at lytte til dine ønsker til både tidspunkter og frekvens fra start og af den årsag starter vi altid ud med at gennemgå dine specifikke ønsker til rengøringen, sammen med en indehaver og din nye fasttilknyttede rengøringshjælp. På den måde sikrer vi os at forventningen stemmer overens med det leverede resultat.

Kunne du tænke dig en uforpligtende gennemgang af din klinik eller salon, så kontakt os endelig.

Ejendomsservice

Vi leverer ejendomsservice på hele Sjælland. Vi varetager både enkelte opgange og større boligområder. Lad os stå for vedligeholdelse af inde og udearealer. Vi går ikke på kompromis nogle steder.


Vores kompetente ansatte gennemgår en 2 måneder lang oplæringsperiode, der sikrer at forståelsen for at komme helt i dybden er med fra start. Vi fejer, støvsuger og vasker trapperne under alle beboermåtter, fjerner spindelvæv, aftørrer vandrette overflader og aftørrer håndtag til fællesarealer og stikkontakter. Vi vedligeholder ligeledes udendørsarealer, hvor vi står for fejning af gård, græsslåning mm.

Rengøring af skurvogne/ mandskabsvogne

Vi har gennem tiden, i forbindelse med etablering af nybyg rengjort et hav af skurvogne/mandskabsvogne, både fast ugentligt og som engangsbesøg

Rengøring efter arrangementer

Rengøring efter en fest eller et andet større arrangement er en sand redning, når man vil sørge for at bringe omgivelserne tilbage til det oprindelige præsentable og rene miljø, igen – uden at røre en finger selv.

Vi gør rent efter firmafester, privatarrangementer og større arrangementer. Vi rengør samtlige benyttede lokaler, så de fremstår rengjorte og atter brugbare. Både ude og indendørsarealer bliver ryddet og trænger vinduerne til en pudsning, kan dette bestilles i samme omgang. Kontakt os endelig for at høre nærmere eller hvis du har spørgsmål til en bestemt opgave.