Hvem er vi?

Om os

Vi er et økologisk og 100% bionedbrydelig rengørings – og vinduespudsningsfirma, der har kvalitet og fleksibilitet i højsædet, altid.

Et grønnere aftryk

Økoren blev grundlagt på baggrund af en række drømme om en økologisk og ikke mindst bæredygtig vej frem i rengøringsverdenen. Vi mener at rengøring er et bidrag til sundere omgivelser og for os er det, indbegrebet af velvære og livskvalitet. Derfor er det blevet en målsætning for vores lille virksomhed, at vi inden 2025 skal være helt co2-neutrale.

I mange år har man i rengøringsbranchen anvendt uanede mængder af kemikalier og tilsætningsstoffer, for at komme snavs og bakterier til livs – men heldigvis er vi alle sammen med tiden blevet mere opmærksomme på det aftryk vi efterlader på planeten. Vi har hos Økoren stillet skarpt ind på egne ønsker, selv dyrket brugen af økologiske rengøringsmidler gennem flere år og kombineret erfaring og viden med grundig instruktion og uddannelse. For at opnå de bedste resultater har vi efter egen mening, fundet markedets bedste udbyder af rengøringsmidler, Sonett. Deres produkter indeholder udelukkende råmaterialer der er 100% biologisk nedbrydelige og de æteriske olier de anvender i deres sæber, er alle sammen 100 % økologisk dyrket.

Hvem er vi?

Mød os hos Økoren . Få et lille indblik i vores hverdag og læs hvorfor lige netop vi, brænder for at have vores gang i en økologisk rengøringsvirksomhed.

Nadia

Stifter og Indehaver

Jeppe

Indehaver

Vi er ikke tilfredse før du er!

Vi påtager os derfor aldrig opgaver vi ikke mener vi kan løse. Det vigtigste for os er nemlig, at vi ikke lover mere end vi kan holde. Vi ved hvor vigtigt det er at føle sig hørt som kunde, at opleve forståelse, tilfredshed og ikke mindst værdi for pengene ved endt arbejdsproces. Derfor sætter vi en stor ære i at gøre os positivt bemærket både i arbejdsindsats og i fremtoning.

Med 15 års erfaring i branchen og en gennemarbejdet proces kan vi garantere, at vi forlader matriklen skinnende ren og fejlfri. Vi synes selv vi har Danmarks dygtigste rengøringsassistenter, der elsker hvad de laver og af samme årsag sætter de dagligt en dyd i først at forlade området, når du er tilfreds. Hos os er en aftale en aftale, og det betyder at der bliver leveret med punktlighed og overblik.

high-angle-view-of-person-cleaning-white-carpet-wi-2022-12-16-21-18-08-utc (1) (1)

Jeres ønsker i fokus

Vi ved at behovet for rengøring, og ønskerne om hvordan det skal udføres naturligvis kan variere fra opgave til opgave. Vores erfaring siger os derfor, at det bedste resultat opnås ved, at vi fra start gennemgår jeres ønsker til rengøringen fra ende til anden. Denne fremgangsmåde danner grundlaget for vores instruktion af rengøringsassistenterne og sikrer at både vores tilsynsførende og personalet er opdateret med opgaven fra start til slut, så vi garanterer et nøje udført stykke arbejde, hver gang.

Lyder ovenstående som værdier der matcher dine – så tøv endelig ikke med at kontakte os, for en uforpligtende snak om, eller besigtigelse af, lige netop dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner

Jeppe & Nadia, Økoren 🍀